8ο Δημοτικό Κηφισιάς

Δ/νση Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

28η Οκτωβρίου

Παράδοση Σημαίας - Επιλογή Σημαιοφόρων και Παραστατών

 

Σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 έγινε η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Μια διαφορετική γιορτή εξαιτίας της πανδημίας. Αλλά και έτσι, εμείς θυμηθήκαμε και τιμήσαμε τους ήρωές μας, που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας. Μέσα από τους στίχους των ποιητών, τα κείμενα των λογτοεχνών και τις αφηγήσεις μέσα από ταινίες. Γιατί "Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον", όπως έγραφε ο ποιητής Γεώργιος Σεφέρης.

Μπράβο Παίδες! Συγχαρητήρια!

 

 

    

 Τα πρωτάκια μας γιόρτασαν την επέτειο για την 28η Οκτωβρίου  στην αυλή του σχολείου μας  και στην τάξη τους!

 


 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ COVID ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 

 

Οδηγίες Covid

 


Αποτελέσματα 4ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ με θέμα: «Πόρτα κρυφή, πόρτα μαλαματένια, είπε ο μαγικός καθρέπτης».  που πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό 2019-2020

Για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά, τα τμήματα των Γαλλικών συμμετείχαν με επιτυχία στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού. Οι μαθητές μας εμπνεύστηκαν από αυτό το Διαγωνισμό για να στοχαστούν, να ονειρευτούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους φανταστικές ιστορίες. Αυτή τη χρονιά, δύο ομάδες μικρών παραμυθάδων συμμετείχαν με τα όμορφα παραμύθια τους και κατέκτησαν και οι δύο το δεύτερο βραβείο.   

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης για την φαντασία τους, τη  δημιουργικότητα τους και το υπέροχα παραμύθια που μας χάρισαν!  :

 

Αθανασίου Νικόλαος

Γαρεφαλιδάκης Κωνσταντίνος

Λατσού Ανδρομάχη

Μόκορος Ματθαίος

Παπαϊωάννου  Αναστάσιος

Παπανούσης Ραφαήλ


Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Συγγραφής Παραμυθιού με θέμα: «Πόρτα κρυφή, πόρτα μαλαματένια…», είπε ο μαγικός καθρέφτης.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ_ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΝΙΑ

ΠΑΡΑΜΥΘΙ_Ταξιδέψτε σε έναν κόσμο διαφορετικό


ΠΡΩΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη άσκηση σεισμού!  Οι μαθητές μας κρατώντας τα μέτρα προστασίας ανταποκρίθηκαν στις οδηγίες των αγαπημένων τους δασκάλων τους! Μπράβο Παίδες συνεχίζουμε με ασφάλεια!  Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την επιτυχή άσκηση!


ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΤΗΣ Α' ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο (20/3/2020) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του ΠΣΔ (https://www.sch.gr/services).

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α’ τάξης Δημοτικού Σχολείου, αλλά και κάθε μαθητή/τριας που μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει λογαριασμό πρόσβασης στο ΠΣΔ, να φροντίσουν για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στο σύνδεσμο: 

https://register.sch.gr/students/

Για τη διαδικασία εγγραφής επισημαίνουμε τα ακόλουθα σημεία:

 • Οι γονείς/κηδεμόνες  θα πρέπει  να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.
 • Κατά την εγγραφή  θα ζητηθεί ο Α.Μ.(αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας.
 • Οι γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών της  Α’ και Τάξης Δημοτικού Σχολείου που πιθανόν δεν γνωρίζουν τον ΑΜ του μαθητή μπορούν να επικοινωνούν με το σχολείο για να τον πληροφορηθούν.
 • Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσηςe-mail του  και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.
 • Στο πεδίο «Τμήμα» αν υπάρχει μόνο ένα τμήμα, πρέπει να οριστεί ο αριθμός 1.
 • Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας αποστέλλεται  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας, με τα στοιχεία εγγραφής.

Η Διευθύντρια του Σχολείου 


ΑΓΙΑΣΜΟΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
 
Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο προαύλιο με τους μαθητές της Α' τάξης του σχολείου μας! Τα πρωτάκια μας κράτησαν τις αποστάσεις φορώντας τις μάσκες τους. Ήταν μια διαφορετική έναρξη σχολικής χρονιάς! Με αγάπη όμως και υπομονή όλα θα ξεπεραστούν και θα συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με συνέπεια.
 
 
 
 
Καλή σχολική χρονιά αγαπημένοι μας μαθητές!
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!
 
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την αρ. πρωτ. Φ7/119778/Δ1/11-9-2020 εγκύκλιο που ΥΠΠΑΙΘ, που στάλθηκε στα σχολεία, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης (μάσκα, τήρηση αποστάσεων, χρήση αντισηπτικών) στη σχολική μονάδα στις 8.15 π.μ., και θα παραμείνουν μέχρι και την τέλεση του αγιασμού, στις 11.00 π.μ. σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σχολείου. Ώρα αποχώρησης αμέσως μετά τη λήξη του αγιασμού (11.15 -11:30 π.μ. περίπου). Οι μαθητές, για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα του αγιασμού, θα προσέλθουν και θα αποχωρήσουν από τις τρεις εισόδους του σχολείου (όπως και τον Ιούνιο) ως εξής:
 
 • 8.30 π.μ. από την κεντρική είσοδο του σχολείου οι μαθητές της Α’ τάξης, και θα οδηγούνται από τους εκπαιδευτικούς στον αύλειο χώρο του σχολείου, για να γίνει η κατανομή στα δύο τμήματα της Α΄ τάξης. Αποχώρηση 11:15 π.μ.(περίπου)
 • 8.15 π.μ. από την κεντρική είσοδο του σχολείου οι μαθητές της Β’ τάξης, και θα ανεβαίνουν στην τάξη τους, όπου θα τους υποδέχεται η δασκάλα τους. Αποχώρηση 11:25 π.μ. (περίπου)
 • 8.15 π.μ. από την είσοδο του γκαράζ του σχολείου, οι μαθητές της Γ΄ τάξης και θα ανεβαίνουν στην τάξη τους, όπου θα τους υποδέχεται η δασκάλα τους. Αποχώρηση 11:20 π.μ. (περίπου)
 • 8.20 π.μ. από την είσοδο του γκαράζ του σχολείου, οι μαθητές της Δ΄ τάξης και θα ανεβαίνουν στην τάξη τους, όπου θα τους υποδέχεται η δασκάλα τους. Αποχώρηση 11:25 π.μ. (περίπου)
 • 8.15 π.μ. από την είσοδο της ΑΠΧ ΒΙΚΕΛΑΣ (γυμναστήριο) οι μαθητές της Ε΄ τάξης και θα ανεβαίνουν στην τάξη τους, όπου θα τους υποδέχεται η δασκάλα τους. Αποχώρηση 11:30 π.μ. (περίπου)
 • 8.20 π.μ. από την είσοδο της ΑΠΧ ΒΙΚΕΛΑΣ (γυμναστήριο) οι μαθητές της Στ΄ τάξης και θα ανεβαίνουν στην τάξη τους, όπου θα τους υποδέχεται η δασκάλα τους. Αποχώρηση 11: 30 π.μ. (περίπου)

 

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των παιδιών και την τήρηση του ωραρίου. Στο διάστημα 8:15 έως 11:00, την ώρα του αγιασμού, θα γίνει ανά τάξη:
➢    Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ
➢    Επεξήγηση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού που έχει σταλεί (Φ.7/117703/Δ1/9-9-2020) και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου
➢    Ιδιαίτερη έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας
➢    Διανομή των ατομικών δοχείων νερού/ παγουριών ανά μαθητή (έχουν φθάσει στο σχολείο)
➢    Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς 
➢    Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας


Οι μαθητές όλων των τάξεων, εκτός της Α΄ τάξης, να έχουν μαζί τους κι ένα τετράδιο, μολύβι ή στυλό για πιθανές σημειώσεις καθώς και τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα ενημερωθούν με σημείωμα της δασκάλας ή μέσω email. Στόχος μας είναι πρωταρχικά η προάσπιση της υγείας όλων μας, και σ’ αυτήν την κατεύθυνση ζητάμε τη συνεργασία σας και τη βοήθειά σας, ώστε τα παιδιά να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Γενικές οδηγίες για τη σχολική χρονιά 2020-2021

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ, ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΣΥΧΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (τουλάχιστον 1,5 μέτρου)


1) Οι μαθητές στα διαλείμματα, τα οποία θα είναι διαφορετικά για τις μικρές και μεγάλες τάξεις, όπως και τον Ιούνιο, θα συγκεντρώνονται σε
συγκεκριμένο χώρο στο προαύλιο, όπως τον περασμένο Ιούνιο.
2) Στις τουαλέτες θα εισέρχονται ένας ένας.
3) Στην τάξη συνίσταται η αποφυγή ανταλλαγής σχολικών ειδών μεταξύ των μαθητών
4) Οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους, εκτός από φαγητό και νερό, δεδομένου ότι οι βρύσες θα είναι κλειστές, ώστε να μην ακουμπούν το στόμα τους οι μαθητές για να πιουν νερό. Ακόμη και την ημέρα του αγιασμού, Δευτέρα 14-9-2020, οι μαθητές χρειάζεται να έχουν μαζί τους και κολατσιό, δεδομένου πως θα παραμείνουν στο σχολείο περίπου μέχρι τις 11.30πμ.
5) Μετά το τέλος των μαθημάτων οι μαθητές των Α,Β,Γ τάξεων θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο του σχολείου και των Δ,Ε,ΣΤ τάξεων
από την πόρτα του γκαράζ, χωρίς να συνωστίζονται.
6) Η επικοινωνία Γονέων και Κηδεμόνων κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου (8.00-13.30) θα γίνεται τηλεφωνικά και κατόπιν ραντεβού.
7) Στην περίπτωση αδιαθεσίας μαθητή θα ειδοποιηθούν οι γονείς άμεσα.
8) Μαθητής ή μαθήτρια που δε θα φορά μάσκα, χωρίς να υπάρχει ιατρικός λόγος, δε θα προσέρχεται στο σχολείο, σύμφωνα με τις οδηγίες.
9) Όσοι/ες μαθητές/τριες θα παραμένουν στο ολοήμερο θα έχουν μαζί τους φαγητό που δε θα χρειάζεται ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων, δεδομένου ότι η σίτιση για το σχολικό έτος 2020-2021 θα γίνεται στις τάξεις, σύμφωνα με τις οδηγίες.

Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 θα είναι από τις 8:15 έως τις 16:00. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την πρωινή υποδοχή (7-8 π.μ.). Την πρώτη εβδομάδα και μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις όλων των ειδικοτήτων, το πρόγραμμα θα είναι προσωρινό και θα δίνεται καθημερινά στους μαθητές για την επόμενη ημέρα.

Καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά!

Η Διευθύντρια                                                   Ο Σύλλογος Διδασκόντων


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αγαπημένοι μας μαθητές, αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, σας ευχόμαστε 
 
Καλή, δημιουργική και υγιή σχολική χρονιά !
 
Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452/31-08-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β' 3630/31-08-2020), με την έναρξη του σχολικού έτους 2020-21, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, το ειδικό προσωπικό, καθώς και οι επισκέπτες, υποχρεούνται:
 
 • Nα φορούν προστατευτική μη ιατρική μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σχολείου και να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό

 

 •  Να καθαρίζουν συχνά τα χέρια τους με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα

 

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού θα πραγματοποιούνται οι επισκέψεις

στον χώρο του σχολείου


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ
 
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, στο παρακάτω αρχείο θα βρείτε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ:
 
 

   
 "Erasmus+2020"
     "Εμείς και οι άλλοι. Ένα διαπολιτισμικό ταξίδι στον κόσμο της διαφορετικότητας",
     " Nous et les autres. Un voyage interculturel dans un monde de diversite".

είναι ο τίτλος του προγράμματος του σχολείου μας, με το οποίο 
εγκρίθηκε το σχέδιο Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1, από το Ίδρυμα 
Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.)

   

    


ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2020-2021

 


  ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019-2020 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ Γ2

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΌΣ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΙΚΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BRAVO SCHOOLS 2019-2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ 01/06/2020

ΥΛΙΚΟ ΤΑΞΕΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ COVID-19

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ3

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ - 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ALCEDO ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ - ΕΚΔΡΟΜΩΝ 2019-2020

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 2019-2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ Β' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ "ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗΣ" - 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ E' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ PLANET PHYSICS

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2020

ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ΄ΤΑΞΗ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε' ΤΑΞΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ Γ' ΤΑΞΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΤΜΗΜΑ Δ2

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ' ΤΑΞΗ

ΦΩΤΟΚΟΜΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΤΑΞΗ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε' ΚΑΙ ΣΤ' ΤΑΞΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2020"

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΗ ΣΤΗΝ Β' ΤΑΞΗ

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΗ ΣΤΗΝ Α' ΤΑΞΗ

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019-2020

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2019-2020

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2019

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ - ΤΕΥΧΟΣ 1

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΣΚΛΑΒΙ"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019-2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Σ.Κ.Ε.Π. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

HALLOWEEN 2019

ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Δ2

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ATHENS DAY CAMP

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 2019

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2019-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2019 


ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2018-2019 

 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΠΛΑΚΕΤΑ ETWINNING

3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

2o ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ENTERTAINMENT CLUB LEONTARIO

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤ' 2019

ΤΣΙΓΑΡΟ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤHN E' TΑΞΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BRAVO SCHOOLS

ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ 2019 - ΤΕΛΙΚΟΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 13ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"

ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ "KIDS SAVE LIVES"

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤ2

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 2019 "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ"

ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΚΙΟΥ

ΚΗΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤ2

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ - 17 ΒΙΩΣΙΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2019

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΞΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2019

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2019

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΌΥ 2019

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Γ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ "ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗΣ"

ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ

ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ " ΚΑΝ'ΤΟ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΊ 2019"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ 2019 - ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΓΙΟΛΑΝΤΑΣ ΤΣΟΡΩΝΗ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ κ. ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ENCADRIA ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ Β' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2018-2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Ε' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΕiΡΑΜΑΤΙΞ

ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Α2

ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΦΗΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ-ΔΥΣΛΕΞΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ 

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SAFE WATER SPORTS

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Δείτε το BLOG των δράσεων του Έργου 123 ART (Etwinning) των μαθητών του ΣΤ3

Δείτε το BLOG των δράσεων του Έργου Εwaste Around Us (Etwinning) των μαθητών της Ε'και Στ΄ του ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΑΡ 2018 & ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Β' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ PARADISE

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΦΟΡΗΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ Α' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2018

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018-2019

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018-2019

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 28ΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Β' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΖΑΧΑΙΟΣ"

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2018

ΠΡΩΤΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ PROJECT ΕTWINNING στην εκπαιδευτική πύλη Eduadvisor

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ - ΓΙΟΡΤΗ ΣΤ' 2018

ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ 2018 & ΙΔΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ Ε1&Ε3

ΓΙΟΡΤΗ Δ1

ΓΙΟΡΤΗ Δ2

Δείτε το τρίτο τεύχος της εφημερίδας των μαθητών του Ε1: ΤΟΝΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ FAIRPLAY 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Let's do it in Greece 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ 64η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ2 & ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 2018 

ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ 2018 - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ STEM 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΥΚΛΕΙΔΗ & ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 

ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Γ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2018 

 

 

      

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική