8ο Δημοτικό Κηφισιάς

Δ/νση Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Τ.Π.Ε.

Τ.Π.Ε.

Τ.Π.Ε.

2020-2021


 ΠΕΡΙΟΔΟΣ LOCKDOWN

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ Τ.Π.Ε.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ Τ.Π.Ε.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ LOCKDOWN


2019-2020

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE (https://www.betterinternetforkids.eu) με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου θα εορταστεί φέτος στις 11/02/2020 σε πάνω από 160 χώρες στον κόσμο. Την ευθύνη οργάνωσης στη χώρα μας έχει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου SaferInternet4Kids (www.saferinternet4kids.gr) το οποίο λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2016 υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ). Περισσότερες πληροφορίες για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2019 μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.saferinternetday.org, όπου συμπεριλαμβάνονται και σύνδεσμοι για τις δράσεις που διεξάγονται σε κάθε χώρα.

Το μήνυμα της φετινής ημέρας είναι: «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο»

Οι μαθητές της Γ’ τάξης και πιο συγκεκριμένα του τμήματος Γ1, αφού συζήτησαν πως το διαδίκτυο μπορεί να έχει θετική επίδραση στη ζωή τους, πως μπορούν να προστατευτούν από τους κινδύνους που ελλοχεύουν, πως προστατεύουν τα προσωπικά τους δεδομένα, ποιοι θεωρούνται φίλοι τους στο διαδίκτυο, τι πρέπει να προσέχουν όταν ασχολούνται με το online-gaming, με τη βοήθεια της δασκάλας τους, έφτιαξαν ένα ποίημα για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Μετά ζωγράφισαν τις σκέψεις τους και με τις υπέροχες εικόνες τους το διακόσμησαν !

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα και δείτε τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό !


 

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ - 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2020

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ xoxoxo

ΤΑΞΗ Α'

ΤΑΞΗ Β'

ΤΑΞΗ Γ'

ΤΑΞΗ Δ'

ΤΑΞΗ Ε΄

ΤΑΞΗ ΣΤ' 

ΟΛΟΗΜΕΡΟ

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ


ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 2019

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού είναι μια πρωτοβουλία βάσης που έχει ως στόχο να κάνει τον προγραμματισμό και τον ψηφιακό γραμματισμό προσιτό σε όλους, με διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα τρόπο. Η εκμάθηση συγγραφής κώδικα μας βοηθάει να κατανοούμε τον κόσμο που εξελίσσεται ταχύτατα γύρω μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας για τον τρόπο λειτουργίας της τεχνολογίας και να αναπτύσσουμε δεξιότητες και ικανότητες, ώστε να ανακαλύπτουμε νέες ιδέες και να καινοτομούμε.

 
#CodeWeek 5-20 Οκτωβρίου 2019
 
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, συμμετέχουμε ενεργά στην Ευρωπαϊκή Βδομάδα Προγραμματισμού. Οι μαθητές όλων των τάξεων, θα κάνουν δραστηριότητες unplugged (χωρίς σύνδεση σε υπολογιστή), θα παίξουν παιχνίδια προγραμματισμού, θα προγραμματίσουν σε scratch, θα φτιάξουν ρομπότ  (σε συνεργασία με το απογευματινό τμήμα ρομποτικής) και άλλα πολλά. Το σχολείο μας έχει οργανώσει 3 διαφορετικές δραστηριότητες,
 
όπου σε συνεργασία με άλλα σχολεία Ευρώπης θα πάρει μέρος στο codeweek4all challenge, προκειμένου να διεκδικήσει την πιστοποίηση αριστείας στο ψηφιακό γραμματισμό !
 
 
Δείτε τις προγραμματισμένες δραστηριότητες ανά τάξη: 
 
ΤΑΞΗ Α' - ΕΔΩ
ΤΑΞΗ Β' - ΕΔΩ
ΤΑΞΗ Γ΄- ΕΔΩ
ΤΑΞΗ Δ'- ΕΔΩ
ΤΑΞΗ Ε' - ΕΔΩ
ΤΑΞΗ ΣΤ' - ΕΔΩ
ΟΛΟΗΜΕΡΟ - ΕΔΩ 
 
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΔΡΑΣΕΩΝ:
  
  
  
 

 

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εθνικές και Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας για τα δύο έργα eTwinning "123ART" και "E-Waste Around US". Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του περυσινού τμήματος Ολοημέρου, καθώς και του περυσινού Ε1 για το κέφι και τη δημιουργικότητά τους! Πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες και τους εταίρους των Έργων!

 

 


2018-2019

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ- ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ Δ', Ε' ΚΑΙ ΣΤ'

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ Γ' ΤΑΞΗ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΜ. ΣΤ2

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ - Β1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ - Β2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ - Β3

ΕΥΧΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Δ1 ΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Γ1

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Γ2

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Γ3

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΙΧΟ

Το  "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ  ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Β' ΤΑΞΗΣ: ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Το "ΟΧΙ" ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Β' ΤΑΞΗΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1940-ΟΧΙ


 

 

    

  

To 8o Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς συμμετέχει ενεργά με όλες τις τάξεις (Γ' - ΣΤ') και συνεργάζεται με υπόλοιπα σχολεία από ΕλλάδαΚύπροΚροατία και Τουρκία ώστε να πάρει μέρος και στο codeweek4all challenge και να διεκδικήσει την πιστοποίηση αριστείας στον ψηφιακό γραμματισμό ! 

Οι μαθητές θα εισαχθούν στις έννοιες του προγραμματισμού μέσα από ελκυστικά και παιγνιώδη περιβάλλοντα, προσαρμοσμένα στις μαθησιακές τους δυνατότητες. 

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΩΔΙΚΑ

ΣΥΝΝΕΦΟΛΕΞΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πιστοποίηση αριστείας στον ψηφιακό γραμματισμό :


Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το έργο "Me, The A.I" ! Συγχαρητήρια σε όλους !!

 

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το έργο "Me, The A.I"  ! Συγχαρητήρια στους μαθητές του περυσινού Δ1 (φετινό Ε1) και σε όλους τους συνεργάτες του έργου !!!

 

 

 


 

    

Εφέτος το σχολείο μας,  θα συμμετέχει και πάλι σε 2 έργα Etwinning:

       Δείτε τις δραστηριότητες των μαθητών όσον αφορά τη διαχείριση των ηλεκτρονικών αποβλήτων                              2017-2018

 

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ  E-TWINNING ΕΡΓΟ 

"Το eTwinning είναι μια Eυρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές Eυρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Η δράση eTwinning δίνει στα σχολεία την ευκαιρία να μάθουν μαζί, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες. "

Το τμήμα Δ1 σε συνεργασία με σχολεία από τη Ιταλία, την Ελλάδα, την Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία, συμμετέχει στο έργο "Me, the A.I.", με στόχο την εισαγωγή των μαθητών στις αλλαγές της καθημερινότητά τους που θα επιφέρουν στο άμεσο μέλλον οι έξυπνες συσκευές και η Τεχνητή Νοημοσύνη.

 

   

 

 

Για να παρακολουθήσετε την πορεία του έργου, κάντε κλικ στη σελίδα του etwinning:

Στις 7 Ιουνίου,  έγινε παρουσίαση του έργου από τους μαθητές του Δ1. Εκεί, οι μαθητές  είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους γονείς τους καρέ καρέ την οκτάμηνη πορεία του έργου, μέσα από εργασίες, βίντεο, animation και άλλα πολλά. Στο τέλος δόθηκε και ένα φυλλάδιο, με τις συνοπτικές δράσεις!!

 

ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΕΡΓΟΥ "ME THE A.,I"

 

 

                  

Το δελτίο τύπου με την πορεία του έργου δημοσιεύτηκε στην εκπαιδευτική πύλη Eduadvisor:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ PROJECT ΕTWINNING στην εκπαιδευτική πύλη Eduadvisor


 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Α2 και το Α3 


 

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΣ 2018

Γ1-ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Γ2-ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ

 


 

ΒΙΒΛΙΟ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - ΣΤ1

 


 

Δείτε αποκριάτικες ευχές από το τμήμα του ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

 


 

ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Με αφορμή την ημέρα εορτασμού του Ασφαλούς Διαδικτύου,  έγιναν μια σειρά από παρουσιάσεις σε όλα τα τμήματα του Δημοτικού. Διαθέσιμο υλικό μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: ΥΛΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στη συνέχεια, οι μαθητές κλήθηκαν να φτιάξουν ηλεκτρονικούς τοίχους με διάφορες θεματικές ενότητες όπως: διαδικτυακός εκφοβισμός, ασφάλεια στα κοινωνικά δίκτυα, ψευδείς ειδήσεις στο διαδίκτυο, δημιουργία ισχυρού κωδικού πρόσβασης, ασφαλείς στο διαδίκτυο, say nο κλπ.   

Δ2-ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ε1-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ε2-ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

Ε3-SAY NO

ΣΤ1-ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 

ΣΤ2-ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ


 

 

 

 

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκίνησε μετά από πρόταση της ομάδας των "Young Advisors" και έχει σκοπό να φέρει σε επαφή το κοινό και κυρίως τους νέους και τα παιδιά, με τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις νέες τεχνολογίες. 

 

Λένε οι Πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Ελλάδα: «Η βασική ιδέα πίσω από την Εβδομάδα Προγραμματισμού είναι να δείξει πώς ο προγραμματισμός μπορεί να βοηθήσει να ζωντανέψετε τις ιδέες σας, να κάνει τον προγραμματισμό πιο προσιτό και να απομυθοποιηθούν οι δεξιότητες που χρειάζονται για να μάθει κάποιος να προγραμματίζει. Αν είστε λοιπόν μέλος του προσωπικού ενός σχολείου, ένας μαθητής, ένας προγραμματιστής, ένας νέος, ένας γονέας, ένας δάσκαλος ή μια επιχείρηση - τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε την εκδήλωση σας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού και να την βάλετε στο χάρτη μας, στην ιστοσελίδα του Codeweek.eu.

 

Το σχολείο μας έλαβε μέρος για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Κώδικα που  διεξάχθηκε σε όλη την Ευρώπη από τις 7 έως τις 22 Οκτωβρίου 2017! Μαθητές από την τρίτη έως την έκτη δημοτικού, έπαιξαν παιχνίδια προγραμματισμού, ζωντάνεψαν τις ιδέες τους και απομυθοποίησαν ακόμη μια φορά τις δεξιότητες που χρειάζονται για να μάθει κάποιος να προγραμματίζει: https://code.org/learn (ενδεικτικά παιχνίδια online).

 

  

 

                    

 

 


 

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το έργο "Zero-One" 2016-2017!!

Συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτήν την προσπάθεια !! Μα πάνω από όλα στους μαθητές του ολοήμερου τμήματος που δούλεψαν για να γίνει το έργο αυτό πραγματικότητα !!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Γ1

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Γ2

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Δ1

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Δ2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ - Ε1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ - Ε2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ - Ε3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ - ΣΤ1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ - ΣΤ2

 


 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ 

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΩΑ

ΣΥΝΝΕΦΟΛΕΞΑ

 


 

2016-2017

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ-ΣΤ2

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ Δ2

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ-Δ3

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-Δ1

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-Δ2

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-Δ3

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-Ε1

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-Ε2

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-ΣΤ1

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-ΣΤ2

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ 2017

 

ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

 E-twinning ΕΡΓΟ ZERO - ONE                

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΩΔΙΚΑ 2016               

 

 

                                                        2015-2016

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

 

Δείτε επίσης την ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πρώην ΤΤ)

 

 Δείτε μερικά δείγματα από τις εργασίες των μαθητών μας:

 

Δ'  ΤΑΞΗ - Δ1 - Δ2

Ε'  ΤΑΞΗ - Ε1 - Ε2

ΣΤ' ΤΑΞΗ - ΣΤ1 - ΣΤ2 - ΣΤ3 

 

καθώς και ηλεκτρονικές ευχές για το Πάσχα:

 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤ1

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤ2

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤ3

 

ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

 Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, απαιτείται οι μαθητές μας, οι αυριανοί Ευρωπαίοι σύγχρονοι πολίτες, να ενημερωθούν, να ασχοληθούν, να προβληματιστούν καθώς και να εμπλακούν σε θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. 

«Με βάρκα την Ευρώπη», οι μαθητές ταξίδεψαν νοητά και στις 28 χώρες-μέλη της Ε.Ε και μέσα από το ταξίδι τους αυτό, προσπάθησαν να οπτικοποιήσουν αλλά και να διαχύσουν τις νέες τους εμπειρίες. 

 

 

 

  κάντε κλικ στο Teachers for Europe

 

 

 

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΩΔΙΚΑ 

 

Τι είναι το Europe Code Week; 

 

                                                            

 

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκίνησε μετά από πρόταση της ομάδας των "Young Advisors" και έχει σκοπό να φέρει σε επαφή το κοινό και κυρίως τους νέους και τα παιδιά, με τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις νέες τεχνολογίες.

Το σχολείο μας έλαβε μέρος για πρώτη χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Κώδικα που θα διεξάχθηκε σε όλη την Ευρώπη από τις 10 έως τις 18 Οκτωβρίου 2015.

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΩΡΑ ΚΩΔΙΚΑ

 

 

 Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο !!

 

 

                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Τ.Π.Ε.