8ο Δημοτικό Κηφισιάς

Δ/νση Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αθλ. Εκδηλώσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018-2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018-2019

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας μέρας σχολικού αθλητισμού, οι γυμναστές του τμήματος Τένις του Δήμου Κηφισιάς, παρουσίασαν στις 10 Οκτωβρίου (τάξεις Α', Β' και Γ') και αντίστοιχα στις 11 (τάξεις Δ', Ε' και ΣΤ') στην αίθουσα Δ. Βικέλας, τεχνικές του αθλήματος τένις στους μαθητές του σχολείου μας.

 

  

 

 

 

Επίσης, οι μαθητές του σχολείου μας, στις 16 Οκτωβρίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα "Παιχνίδια στα Βήματα των Ολυμπιονικών", στα πλαίσια της επίσκεψής τους στο ΟΑΚΑ. Αφού ξεναγήθηκαν στους ιστορικούς χώρους που φιλοξένησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, στη συνέχεια ψυχαγωγήθηκαν  μαθαίνοντας να παίζουν τα Ολυμπιακά αθλήματα στους φυσικούς τους χώρους: (Ολυμπιακό Στάδιο, Κλειστό Μπάσκετ, Κέντρο Αντισφαίρισης, κ.α.) από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακούς Προπονητές,  Πρωταθλητές των αγωνισμάτων.   Ο σκοπός του προγράμματος «Παιχνίδια στα βήματα των Ολυμπιονικών», ήταν η καλλιέργεια των Ολυμπιακών αξιών και η άσκηση των παιδιών στα Ολυμπιακά αθλήματα στο φυσικό περιβάλλον των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στο τέλος, στον ανοιχτό χώρο του σταδίου, έγιναν οι απονομές μεταλλίων ανά τμήμα και ανά άθλημα. Τα αθλήματα στα οποία αγωνίστηκαν τα παιδιά ήταν: Κλασικός Αθλητισμός, Ποδόσφαιρο, Χορός, Τοξοβολία, Ξιφασκία, Καλαθοσφαίριση, Μπάντμιντον, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Σόφτμπολ, Πολεμικές Τέχνες, Χάντμπολ, Σκοποβολή, Ράγκμπι και Στίβος.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αθλ. Εκδηλώσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018-2019